Oplossingen waar jij behoefte aan hebt Kom in beweging

TCL steunt jou op een praktische manier. Om jou zo goed mogelijk te helpen is maatwerk vereist. Elk bedrijf en hun uitdaging is tenslotte anders. Talenten en wensen van individuele medewerkers lopen daarnaast uiteen. Wij kunnen op verschillende manieren helpen. Dat betekent bijvoorbeeld voor een ondernemer gratis 40 uur advies, maar voor een zij-instromer toegang tot een loopbaancoach. Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Vragen over de mogelijkheden

Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben over dit initiatief en de mogelijkheden die wij bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wij bieden gratis advies, hebben een groot netwerk en kunnen nuttige verbindingen leggen. Verder kennen we de goede voorbeelden van andere bedrijven en hebben we toegang tot diverse scholingsfondsen. Voor ondernemingen, vakmensen en voor mensen die in de techniek willen werken.

“Alle ontwikkelingen gaan zo snel,
laat ons je helpen om je hoofd boven water te houden.”

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Mis geen nieuws & tips

Ontvang elk kwartaal ondernemerstips, een verhaal uit de praktijk en nieuws over de Techniekcoalitie Limburg. De eerste mailing wordt in december 2019 verstuurd.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek