Henk Schoenmakers en Fred Borghouts – Stichting personeel en organisatie technisch installatiebedrijf (P&O TI)

Henk Schoenmakers Fred Borghouts
Aanpak: Praktijkgericht, concrete tussenresultaten
Branche: Installatiebranche
Methode: Pragmatisch, direct resultaat, iedere dag samen beter worden, eigen ontwikkelde formats, TMA gecertificeerd
Bedrijfsgrootte: Klein tot middelgroot
Expertise: Bedrijfskundige invalshoek

“Onze naam zegt het eigenlijk al, maar wij richten ons op personeels- en organisatie-aspecten bij middelgrote bedrijven in de technische installatiebranche. Denk bijvoorbeeld aan personeelsbeoordeling, salarisjaarplan, functioneringsgesprekken functieomschrijvingen en inschaling, verankeren kennis en kunde en ontwikkelacties. Onze kracht is dat we medewerkers actief betrekken om resultaat te boeken. Zij worden eigenaar van hun aandeel daarin. We kijken eerst doelgericht naar behoeften, en daarna naar hoe jullie samen dingen praktisch kunnen veranderen voor de toekomst.”

Meer weten? Kijk op de website van P&O TI https://www.peno-ti.nl/. Wil je Henk Schoenmakers en Fred Borghouts inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Hans Ras en collega’s – Ydo organisatieonderhoud en innovatie

Hans Ras – Ydo organisatieonderhoud en innovatie
Aanpak: Oog voor het geheel, modelmatig, de samenwerking staat centraal, concreet, goed uitgewerkt
Branche: Technische hoek, Bouw, Installatie, Productie, Retail, Logistiek en Zorg
Methode: De Ydo methode – Het invoeren van een organisatie-identiteit met oog voor het geheel
Bedrijfsgrootte: m.n. grotere ondernemers
Expertise: Ontwikkelen en invoeren van een betrouwbare lijn voor het ontwikkelen van je organisatie zodat je kaders hebt om medewerkers te selecteren, trainen en hun band met het bedrijf te versterken

“Wat zijn voor jouw organisatie de sleutelfactoren voor het gezamenlijk leidinggeven aan de structuur? Hoe ga je om met het proces van klantbediening en uitvoering, en daarmee de inzetbaarheid van medewerkers? Wij helpen jou bij het ontwikkelen van je leidend principe voor je klantbediening of uitvoering: je merkidentiteit of waardediscipline. Dit leidend principe dient als basis voor het selecteren, instrueren en trainen van je medewerkers zodat jij met een gerust hart op weg gaat naar de organisatieprestatie die jij verlangt.”

Meer weten? Kijk op de website van Ydo https://www.ydo.eu. Wil je Hans Ras en zijn collega’s inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Frank Donders en Jolanda Nieberg – FME

Frank Donders – FME Jolanda Nieberg – FME

Frank Donders

Aanpak: Innovatie, Smart Working, efficiënt, to the point, samenwerking
Branche: Grootmetaal, complexere bedrijven uit installatiebranche en kleinmetaal
Bedrijfsgrootte: Complexe organisaties, meerdere lagen
Expertise: Veranderaanpak top/management, hulpinstrumenten voor activeren medewerkers

Jolanda Nieberg

Aanpak: Kijkend naar de urgentie samen tot een aanpak komen
Branche: Technologische industrie, zowel Metalektro en Klein Metaal
Bedrijfsgrootte: MKB en grote bedrijven
Expertise: HR vraagstukken, zoals ontwikkeling van management en medewerkers, performancemanagement, functieprofielen en beloning

“Als bedrijvenadviseur werk ik al vele jaren in de industrie voor organisaties (groot en klein) en adviseer ik bij hun HR vraagstukken. De projecten gaan met name over performancemanagement, functieprofielen, loopbaanpaden, competenties. Telkens ga ik op zoek naar verbinding en beweging om samen tot resultaten te komen. Het liefst met alle lagen in de organisatie van directie, OR/ PVT, de medewerker op de werkvloer of vakorganisaties.”

Meer weten? Kijk op de website van FME https://www.fme.nl/nl. Wil je Frank Donders of Jolanda Nieberg inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Pim van Dorp en Rob Pagen – SpartnerS organisatieadvies

Pim van Dorp – SpartnerS organisatieadvies Rob Pagen – SpartnerS organisatieadvies

Pim van Dorp

Aanpak: Bewezen instrumenten en verbinding met bedrijfskundige verandering;
de ondernemer en zijn team in beweging krijgen
Branche: Maakindustrie, kleinmetaal, eventueel Metalektro
Bedrijfsgrootte: Middelgroot tot klein
Expertise: Veranderaanpak met bedrijfskundige insteek, vanuit Leanmethode, goede luisteraar, kan mensen goed enthousiasmeren

Rob Pagen

Aanpak: Helpen, Samen aan de slag, Pragmatisch, Visueel
Branche: MKB maakindustrie
Bedrijfsgrootte: Klein tot middelgroot
Expertise: Strategievorming & Implementatie, Procesoptimalisatie, implementatie van complexe lean trajecten en parttime CFO

“De ambitie van SpartnerS is om met en voor onze klanten de wedstrijd te winnen. Kortgezegd bedoelen we daarmee dat we niet opgeven voordat jij jouw organisatiedoelen hebt bereikt. Wij helpen bij strategievorming, implementatie van nieuwe processen en veranderingen. Dat doen we voornamelijk bij bedrijven in de maakindustrie. Daarbij helpt het dat we ruime ervaring in die branche hebben en weten hoe moeilijk veranderen kan zijn. Onze werkwijze is mensgericht, respectvol, oprecht en doortastend. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, elke situatie is weer anders. Voor ons is het resultaat heilig, en wij halen alles uit de kast om het bij jouw bedrijf te laten lukken.”

Meer weten? Kijk op de website van SpartnerS https://spartners.nl. Wil je Pim van Dorp en Rob Pagen inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Ielse Lohuis en Erik Bok – PKM

Ielse Lohuis - PKM Erik Bok - PKM
Aanpak: Praktijkgericht, samen doen, aansluiten en inspireren
Branche: Metaal en technische bedrijven
Methoden Samenwerken en delen, afgestemde tools, in teams en workshops
Bedrijfsgrootte: 5-75 medewerkers
Expertise: Bedrijfskundige veranderaanpak directie en leiding met betrokkenheid van medewerkers

“Wil je het bedrijf voorbereiden op veranderingen waar je mee te maken hebt? En je medewerkers in de juiste richting in beweging krijgen? Wij inspireren je graag bij het uitwerken van je plannen en het voorbereiden en uitvoeren van praktische stappen. Wij coachen jou als ondernemer, de leidinggevenden en medewerkers bij jullie plannen. Wij richten ons voornamelijk op MKB metaal- en technische bedrijven van circa 5 tot 150 medewerkers. Onze technisch bedrijfskundige kennis, ervaring en methoden zijn hier dan ook specifiek op afgestemd. Samen zorgen we dat jouw bedrijf zich sneller ontwikkelt en dat jullie meer grip krijgen op het resultaat.”

Meer weten? Kijk op de website van PKM https://www.pkmadviesmetaal.nl/. Wil je Ielse Lohuis en/of Erik Bok inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Pepijn Louisse – Aanpakkers

Pepijn Louisse – Aanpakkers
Aanpak: Origineel, visueel, doen, ervaren
Branche: Algemeen inzetbaar door frisse, jonge uitstraling
Methode: Huis-bouw-methode: checken hoe de organisatie eraan toe is, bouwplannen maken, materialen en gereedschappen uitzoeken en dan: BOUWEN!
Dingen praktisch toepasbaar en simpel houden.
Bedrijfsgrootte: 20-250 medewerkers
Expertise: Een omgeving creëren waarin mensen zichzelf kunnen versterken. Ik ben altijd op zoek naar de beste, meest praktische manieren om dit te bereiken.

“Of je nu vuilnisman, directeur of monteur bent, je weet zelf het beste wat je nodig hebt om gezond en met plezier te kunnen werken. Ik help jouw organisatie om een omgeving te creëren waarin medewerkers zichzelf kunnen versterken. Met praktische gereedschappen waarmee ze zelf de verantwoordelijkheid pakken voor hun inzetbaarheid. Handen uit de mouwen dus! Daarom werk ik via de huis-bouw-methode; checken hoe de organisatie eraan toe is, bouwplannen maken, materialen en gereedschappen uitzoeken en dan: samen bouwen!”

Meer weten? Kijk op de website van Aanpakkers https://www.aanpakkers.net. Wil je Pepijn Louisse inzetten in jouw bedrijf? Neem dan contact op met info@techniekcoalitielimburg.nl.

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren