Stroomlijnen van processen en borgen van kennis Werk maken van online leren?

Laat je inspireren door Werkpleklerenindetechniek.nl 

Leren tijdens het werk is een van de beste manieren om kennis en ervaring te delen binnen het team. Bovendien, door de samenwerking ontwikkelt het team als geheel ook weer nieuwe kennis en vaardigheden. De website www.werkpleklerenindetechniek.nl biedt ondersteuning om dit proces vorm te geven. 

Lees meer


Borg en deel kennis structureel via het kennismanagementplatform oZone

Via oZone kun je systematisch werken aan kennisdeling binnen het team. In samenwerking met een adviseur breng je de leerdoelen in kaart, waarna je je eigen leermodules kan samenstellen en toegankelijk maakt voor je medewerkers. Op die manier borg je de kennis uit de hoofden en handen van je medewerkers structureel in werkinstructies en/of werkprocedures.

Lees meer
 • 40 uur kosteloos advies voor een veranderplan

  - TCL traject
  - adviseurs

  Lees meer
 • Bijspijkeren van medewerkers

  - gratis leermodules van oZone

  Lees meer
 • Ondersteuning van scholingsfondsen

  - Wij Techniek
  - OOM
  - A+O Metalektro

  Lees meer
 • Opleiding Hybride Techniekopleider

  Draag bij aan de nieuwe generatie technici

  Lees meer

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren