Ik ben praktijkopleider of wil dit worden De schakel tussen onderwijs en praktijk

Met enkel een technische opleiding ben je er nog niet, praktijkervaring opdoen is minstens zo belangrijk. Als praktijkopleider ben jij de schakel tussen onderwijs en praktijk. Nieuwe mensen in de techniek hebben begeleiding nodig om snel de juiste vaardigheden te leren. Wil jij je kennis opfrissen als praktijkopleider? Of wil jij graag praktijkopleider worden en ben je op zoek naar een opleiding hiervoor? We hebben ruimte om 48 praktijkopleiders op te leiden en te trainen.

Meld je aan voor het professionaliseringstraject praktijkopleiders Meld je hier aan

Aanmeldformulier Laat weten dat je interesse hebt

Vul onderstaand aanmeldformulier in en maak jouw interesse kenbaar. We kijken ernaar uit om je verder te begeleiden. TCL neemt zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te bevestigen en het proces verder te bespreken. Heb je nu al vragen, neem gerust contact met ons op.

Vragen over de mogelijkheden

Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben over dit initiatief en de mogelijkheden die wij bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wij bieden gratis advies, hebben een groot netwerk en kunnen nuttige verbindingen leggen. Verder kennen we de goede voorbeelden van andere bedrijven en hebben we toegang tot diverse scholingsfondsen. Voor ondernemingen, vakmensen en voor mensen die in de techniek willen werken.

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek