Ik ben praktijkopleider of wil dit worden De schakel tussen onderwijs en praktijk

Met enkel een technische opleiding ben je er nog niet, praktijkervaring opdoen is minstens zo belangrijk. Als praktijkopleider ben jij de schakel tussen onderwijs en praktijk. Nieuwe mensen in de techniek hebben begeleiding nodig om snel de juiste vaardigheden te leren. Wil jij je kennis opfrissen als praktijkopleider? Of wil jij graag praktijkopleider worden en ben je op zoek naar een opleiding hiervoor? We hebben ruimte om 48 praktijkopleiders op te leiden en te trainen.

 • Opleiding Praktijkopleider

  Ontwikkel je verder

  Lees meer

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren