Ik werk in de techniek Ontwikkel je verder

Als je in de techniek werkt, weet je hoe belangrijk het is om bij te blijven. Ontwikkelingen gaan tenslotte ontzettend snel. Wil jij je blijven ontwikkelen? Ga in gesprek met een van onze loopbaancoaches of krijg advies over welke opleiding, training of cursus het best bij jou past. Maak gebruik van onze scholingsregelingen die variëren van €500 tot €1.500. We hebben in totaal plek voor 814 vakmensen.

Doe nu de zelftest

Aanmeldformulier Laat weten dat je interesse hebt

Kom in contact met TCL om de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden te verkennen of om je direct aan te melden. We kijken ernaar uit om je verder te begeleiden. TCL neemt zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te bevestigen en het proces verder te bespreken. Heb je nu al vragen, neem gerust contact met ons op.

Vragen over de mogelijkheden

Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben over dit initiatief en de mogelijkheden die wij bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wij bieden gratis advies, hebben een groot netwerk en kunnen nuttige verbindingen leggen. Verder kennen we de goede voorbeelden van andere bedrijven en hebben we toegang tot diverse scholingsfondsen. Voor ondernemingen, vakmensen en voor mensen die in de techniek willen werken.

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek