Ontwikkel je verder Opleiding Praktijkopleider

Komt jouw bedrijf ook vakmensen tekort of willen jullie bijdragen aan het opleiden van nieuwe leerlingen in de techniek? Als praktijkopleider ben jij de schakel tussen onderwijs en praktijk. Nieuwe mensen in de techniek hebben begeleiding nodig om snel de juiste vaardigheden te leren, ook kun je je collega's helpen om beter te worden in hun vak. Wil jij je kennis opfrissen als praktijkopleider? We organiseren workshops met andere praktijkopleiders in het onderwijs. Of wil jij graag praktijkopleider worden en ben je op zoek naar een opleiding hiervoor? We hebben ruimte om 48 praktijkopleiders op te leiden en te trainen.

Laat via onderstaand formulier weten dat je interesse hebt.

Aanmeldformulier Laat weten dat je interesse hebt

 • Bijspijkeren van kennis

  - Gratis leermodules van oZone

  Lees meer
 • Ondersteuning van scholingsfondsen

  - Wij Techniek
  - OOM
  - A+O Metalektro

  Lees meer
 • Een leven lang leren

  - loopbaancoaches
  - LEO zelftest

  Lees meer
 • Opleiding Hybride Techniekopleider

  Draag bij aan de nieuwe generatie technici

  Lees meer

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren