Ik zoek werk in de techniek Volop kansen in de techniek

Ben jij op zoek naar werk in de techniek? Of wil je in gesprek met iemand om te kijken of een baan in de techniek iets voor jou is? Dan helpen wij je graag verder.

TCL wil het zij-instromers makkelijker maken om in de techniek te gaan werken. Om dit te realiseren, bieden wij jou een zelftest aan om erachter te komen of de techniek iets voor je is. Daarnaast zijn er loopbaancoaches die jou door het proces heen begeleiden. Iemand die al jouw vragen kan beantwoorden. Wil je hier gebruik van maken? We bieden 24 zij-instroomtrajecten aan, wacht dus niet te lang.

Doe nu de zelftest

Aanmeldformulier Laat weten dat je interesse hebt

Kom in contact met TCL om de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden te verkennen of om je direct aan te melden. We kijken ernaar uit om je verder te begeleiden. TCL neemt zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te bevestigen en het proces verder te bespreken. Heb je nu al vragen, neem gerust contact met ons op.

Vragen over de mogelijkheden

Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben over dit initiatief en de mogelijkheden die wij bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wij bieden gratis advies, hebben een groot netwerk en kunnen nuttige verbindingen leggen. Verder kennen we de goede voorbeelden van andere bedrijven en hebben we toegang tot diverse scholingsfondsen. Voor ondernemingen, vakmensen en voor mensen die in de techniek willen werken.

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek