Ik zoek werk in de techniek Volop kansen in de techniek

Ben jij op zoek naar werk in de techniek? Of wil je in gesprek met iemand om te kijken of een baan in de techniek iets voor jou is? Dan helpen wij je graag verder.

TCL wil het zij-instromers makkelijker maken om in de techniek te gaan werken. Om dit te realiseren, bieden wij jou een zelftest aan om erachter te komen of de techniek iets voor je is. Daarnaast zijn er loopbaancoaches die jou door het proces heen begeleiden. Iemand die al jouw vragen kan beantwoorden. Wil je hier gebruik van maken? We bieden 24 zij-instroomtrajecten aan, wacht dus niet te lang.

Bekijk direct de beschikbare vacatures

Bekijk wat we tot nu toe al gerealiseerd hebben  

 • Van werk naar werk

  Wij helpen jou met in-, door- en uitstroom van medewerkers

  Lees meer
 • Een leven lang leren

  - loopbaancoaches
  - LEO zelftest

  Lees meer

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren