Professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Net gestart of behoefte om je vaardigheden te versterken? Dan is dit aanbod voor jou!
Als praktijkopleider of werkplekbegeleider speel je een belangrijke rol bij het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen in de metaal. Dit is een intensieve en zeker geen eenvoudige taak.

OOM en SBB kunnen je hierbij helpen door je vaardigheden te versterken. Investeer daarom in jouw vakmanschap en maak kosteloos gebruik van ons professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Aanbod

OOM en SBB bieden kosteloos een training die je verder op weg helpt. Er is uitgebreid ruimte voor de leervragen die je hebt.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor praktijkopleiders en werkplekbegeleiders die net zijn gestart of problemen ondervinden bij de begeleiding in de beroepspraktijkvorming van studenten.

Wanneer en waar

Vraag je OOM regiomanager of adviseur praktijkleren van SBB naar de eerst volgende bijeenkomst bij jou in de buurt. Of meld je aan via: https://www.oom.nl/Activiteitenkalender

Duur

De training duurt in totaal 2 dagen
Tussen de 1e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) en de 2e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) zit ongeveer één week. Na ongeveer 6 weken volgt een intervisiebijeenkomst. Aansluitend een bezoek door SBB (bespreking van je persoonlijk opleidingsplan).

Meer informatie? Ga naar onderstaande link.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

MKB: vraag SLIM subsidie aan met Leo

MKB: vraag SLIM subsidie aan met Leo

Het Limburgse initiatief Leo, Loopbaan en ontwikkeling, gaat zich inzetten om samen met de Limburgse mkb-bedrijven een activiteitenplan op te stellen om de SLIM-subsidie aan te vragen.

Lees meer

Techniek onder de aandacht van zij-instromers met de Techniek Xperience

Techniek onder de aandacht van zij-instromers met de Techniek Xperience

Om het aantal zij-instromers in Midden Limburg in technische beroepen te stimuleren is een samenwerkingsverband ontstaan tussen gemeenten en UWV Midden Limburg en de Techniekcoalitie Limburg.

Lees meer

Volop interesse voor traject Hybride Techniek Opleiders

Volop interesse voor traject Hybride Techniek Opleiders

Het is belangrijk dat vakmensen uit de praktijk en het technisch onderwijs elkaar versterken. Door van elkaar te leren wordt zowel het onderwijs als het praktijkleren verbeterd en kunnen we het technisch onderwijs in de regio versterken.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Mis geen nieuws & tips

Ontvang elk kwartaal ondernemerstips, een verhaal uit de praktijk en nieuws over de Techniekcoalitie Limburg. De eerste mailing wordt in december 2019 verstuurd.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek