Professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Net gestart of behoefte om je vaardigheden te versterken? Dan is dit aanbod voor jou!
Als praktijkopleider of werkplekbegeleider speel je een belangrijke rol bij het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen in de metaal. Dit is een intensieve en zeker geen eenvoudige taak.

OOM en SBB kunnen je hierbij helpen door je vaardigheden te versterken. Investeer daarom in jouw vakmanschap en maak kosteloos gebruik van ons professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Aanbod

OOM en SBB bieden kosteloos een training die je verder op weg helpt. Er is uitgebreid ruimte voor de leervragen die je hebt.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor praktijkopleiders en werkplekbegeleiders die net zijn gestart of problemen ondervinden bij de begeleiding in de beroepspraktijkvorming van studenten.

Wanneer en waar

Vraag je OOM regiomanager of adviseur praktijkleren van SBB naar de eerst volgende bijeenkomst bij jou in de buurt. Of meld je aan via: https://www.oom.nl/Activiteitenkalender

Duur

De training duurt in totaal 2 dagen
Tussen de 1e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) en de 2e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) zit ongeveer één week. Na ongeveer 6 weken volgt een intervisiebijeenkomst. Aansluitend een bezoek door SBB (bespreking van je persoonlijk opleidingsplan).

Meer informatie? Ga naar onderstaande link.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Werken in tijden van corona: tips voor technische vakmensen

Werken in tijden van corona: tips voor technische vakmensen

Ook al zijn we inmiddels op weg naar ‘het nieuwe normaal’, dan nog leven er vragen en zorgen en zijn sommige mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze digitale ‘goodiebag’ staat vol handige informatie en tips voor medewerkers in de techniek, speciaal voor deze roerige tijd.

Lees meer

40 uur kosteloos advies voor een toekomst na corona

40 uur kosteloos advies voor een toekomst na corona

Het is het zeer waarschijnlijk dat dat corona gevolgen gaat hebben voor je bedrijf, in goede of minder goede zin. Is je bedrijf ook klaar voor die nieuwe toekomst?

Lees meer

Maak leren op de werkplek effectief

Maak leren op de werkplek effectief

Leren tijdens het werk is een van de beste manieren om kennis en ervaring te delen binnen het team. Bovendien, door de samenwerking ontwikkelt het team als geheel ook weer nieuwe kennis en vaardigheden.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek