Professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Net gestart of behoefte om je vaardigheden te versterken? Dan is dit aanbod voor jou!
Als praktijkopleider of werkplekbegeleider speel je een belangrijke rol bij het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen in de metaal. Dit is een intensieve en zeker geen eenvoudige taak.

OOM en SBB kunnen je hierbij helpen door je vaardigheden te versterken. Investeer daarom in jouw vakmanschap en maak kosteloos gebruik van ons professionaliseringstraject praktijkopleiders in de metaal!

Aanbod

OOM en SBB bieden kosteloos een training die je verder op weg helpt. Er is uitgebreid ruimte voor de leervragen die je hebt.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor praktijkopleiders en werkplekbegeleiders die net zijn gestart of problemen ondervinden bij de begeleiding in de beroepspraktijkvorming van studenten.

Wanneer en waar

Vraag je OOM regiomanager of adviseur praktijkleren van SBB naar de eerst volgende bijeenkomst bij jou in de buurt. Of meld je aan via: https://www.oom.nl/Activiteitenkalender

Duur

De training duurt in totaal 2 dagen
Tussen de 1e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) en de 2e dag (9.00 uur tot 16.00 uur) zit ongeveer één week. Na ongeveer 6 weken volgt een intervisiebijeenkomst. Aansluitend een bezoek door SBB (bespreking van je persoonlijk opleidingsplan).

Meer informatie? Ga naar onderstaande link.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Informatie over het coronavirus voor ondernemers

Informatie over het coronavirus voor ondernemers

De wereldwijde opmars van het coronavirus (officieel COVID-19) roept veel vragen op bij zowel installateurs als bij technisch retailers, zoals over de bescherming van uw werknemers, wat te doen na een besmetting of wat de gevolgen zijn wanneer de levering van materialen stilvalt.

Lees meer

Onderzoek: zij-instroom in de techniek vergroten door betere samenwerking

Onderzoek: zij-instroom in de techniek vergroten door betere samenwerking

Om het tekort aan vakmensen op te vullen worden regelmatig zij-instromers ingezet. Daarom is het interessant om de huidige stand van zaken van zij-instroomprojecten in de technische maak- en installatiebranche in Limburg onder de loep te nemen.

Lees meer

Bedrijven organiseren samen event om jongeren te interesseren voor techniek

Bedrijven organiseren samen event om jongeren te interesseren voor techniek

In Noord Limburg slaan bedrijven de handen ineen om jongeren te interesseren voor de techniek. Op verschillende dagen in maart, april en mei openen ze hun deuren voor de jongeren en hun ouders.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek