De tweede ronde van Limburg werkt met oZone is van start gegaan!


Vorige week is de tweede ronde van het traject Limburg werkt met oZone van start gegaan. 

8 enthousiaste deelnemers gaan in 4 stappen leren hoe zij o.a. zelf opleidingsmodules kunnen ontwikkelen voor de (werk)processen binnen hun bedrijf. Of het nu gaat om het inwerktraject van een starter of een ervaren werknemer, of de ontwikkeling en het behoud van kennis binnen de organisatie: oZone biedt voor elke fase goede (leer)mogelijkheden.

Deelnemende bedrijven aan het oZone traject: 
Balemaster Europe B.V. 
GTL Europe Engineering B.V. 
Tinnemans Floating Solutions B.V. 
Alucol 
Reell Precision Manufacturing Netherlands B.V.
Elpress
Case Packing Systems

Lees meer over oZone en praktische tips van bedrijven in ons magazine via https://adobe.ly/3CX0eis
Gedrukte exemplaren ontvangen? Stuur een email naar info@techniekcoalitielimburg.nl en wij sturen ze graag naar je op. 

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Werkbijeenkomst voor Praktijkopleiders & -begeleiders / docenten

Werkbijeenkomst voor Praktijkopleiders & -begeleiders / docenten

Loop jij als praktijkopleider of -begeleider / docent regelmatig tegen dezelfde muren op en heb je een onbevredigend onderbuikgevoel dat je je leerlingen niet de tijd en aandacht kunt geven die je zou willen? Meld je dan aan voor een van de twee praktijkopleidersdagen in januari en februari.

Lees meer

Magazine Kennis = goud

Magazine Kennis = goud

In ons magazine Kennis = goud lees je alles over hoe je als bedrijf slim om kunt gaan met de kennis van jouw medewerkers.

Lees meer

‘Ervaren medewerkers dragen structureel kennis over aan nieuwe collega’s’

‘Ervaren medewerkers dragen structureel kennis over aan nieuwe collega’s’

Thielco Staalindustrie BV uit Reuver was één van de deelnemers in het oZone-traject. ‘We wilden al langer iets met e-learning’, zegt Lichelle Smedts van de afdeling HR. ‘Onder andere voor nieuwe medewerkers hebben we een onboardingsmodule ontwikkeld. Zodat nieuwe collega’s zich al vóór hun eerste werkdag goed kunnen voorbereiden. We hebben immers onze eigen huisregels en ons eigen veiligheidsbeleid. Daarnaast werken we met specifieke machines die de mensen moeten leren bedienen. Ook dan is het goed als nieuwe medewerkers hierover alvast een beeld hebben gevormd. Maar hoe maak je een goede instructiefilm?’

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren