Een klas vol met professionele vakmensen! Wat kun je hen nog leren?

Tien professionals in bouw- en technische beroepen zijn met veel enthousiasme gestart met het opleidingstraject ‘Hybride Techniekopleiders Limburg’.

Het komende jaar leren zij hoe ze hun technische praktijkkennis en -ervaring kunnen overdragen aan techniekcollega’s, leerlingen en nieuwe instromers in hun vakmanschap. Dit stimuleert ‘een leven lang leren’ in de technische maakindustrie en versterkt de verbinding tussen bedrijfsleven en onderwijs.

Hans Aarts, Directeur Onderwijscluster Economie en Technologie van Gilde Opleidingen heette de deelnemers welkom, waarna Henk Winkelman, Programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Noord- en Midden-Limburg de deelnemers feliciteerde met hun deelname”, want “Het doorgeven van vakkennis kan veel energie en voldoening geven”. De opleidingsfondsen, werkgevers, Sterk techniek onderwijs en de Provincie Limburg hebben het traject financieel mogelijk gemaakt. Alle deelnemers ontvingen een goodybag met een grappige en nuttige inhoud voor het volgen van de lesbijeenkomsten. Daarna werd samen geproost op de start.

Fontys Hogeschool geeft de lessen in samenwerking met Gilde Opleidingen en Vista College. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hier.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Praktijkopleidersdag 17 november - ben jij er bij?

Praktijkopleidersdag 17 november - ben jij er bij?

Jou moeten we hebben! Niet jouw baas…. Niet de HR-manager…. Jou!!! En waarom is dat? Omdat jij een van de allerbelangrijkste schakels bent in het opleiden van toekomstige vakmensen.

Lees meer

Cijfers zij-instroom per september 2022

Cijfers zij-instroom per september 2022

Bekijk hier het aantal zij-instromers die een succesvolle overstap naar de techniek hebben gemaakt.

Lees meer

Techniekcoalitie Limburg verlengd

Techniekcoalitie Limburg verlengd

Techniekcoalitie Limburg verlengd

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren