Informatie avond Hybride techniekopleiders Limburg op 9 december

Wanneer: donderdag 9 december 2021 van 18.00 tot 19.30 uur
Waar: online via Teams Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
Iedereen is welkom!

Inschrijven voor de informatieavond kan door een mail te sturen naar info@techniekcoalitielimburg.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer naar Ielse Lohuis en de vermelding, dat je graag de informatieavond HTO” van 9 december 2021 bezoekt.

Ga voor meer informatie naar: www.techniekcoalitielimburg.nl/ik-werk-in-de-techniek/opleiding-hybride-techniekopleider of de website van Fontys

Nog even om op te frissen:

Wat houdt het traject in?
Het traject bestaat uit 18 lesbijeenkomsten centraal in Limburg. Op basis van intakegesprekken wordt in overleg met de praktijkprofessional afgestemd welk traject het beste aansluit op zijn/haar ambities. Er wordt met elke deelnemer een stageplaats gepland voor 80 uur stage in het VMBO of het MBO om praktijkervaring op te doen. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren docent in het onderwijs. Het traject wordt afgesloten met een officieel erkend Pedagogisch Didactisch Diploma. De lesbijeenkomsten zullen op dinsdagavond plaatsvinden van 16.00 tot 20.30 uur. Planning is dat het traject in 2022 van start gaat bij voldoende deelnemers.

Inschrijven voor het traject
Definitief inschrijven voor dit traject kan hier.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Carrièreswitch: van de keuken naar de metaalfabriek

Carrièreswitch: van de keuken naar de metaalfabriek

De technieksector kampt nog altijd met een flink tekort aan vaklui. Daarom wordt via allerlei wegen steeds meer personeel geworven uit andere sectoren.

Lees meer

De Heer Medicom: broodnodige technologie in de zorg

De Heer Medicom: broodnodige technologie in de zorg

Technologie dringt steeds dieper door in de zorg. De Heer Medicom is één van de koplopers op het gebied van zorgdomotica. Tientallen zorgorganisaties in Nederland maken gebruik van de digitale beveiligingssystemen van het in Born gevestigde bedrijf. Met een nieuw beoordelingssysteem met aandacht voor scholingsmogelijkheden voor de (toekomstige) medewerkers is het bedrijf klaar voor verdere expansie die er volgens directeur Frans Luiten zeker komt.

Lees meer

‘Boeien en binden van medewerkers’

‘Boeien en binden van medewerkers’

Pittige jaren heeft Bouwens Elektrotechniek achter de rug. Een brand legde het familiebedrijf in 2016 de as, gevolgd door een doorstart én een ingrijpende wijziging in de leiding: zoon Wesley nam het roer over van vader Eric. Amper 21 jaar oud als vierde generatie in rij.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren