Magazine Kennis = goud


In ons magazine Kennis = goud lees je alles over hoe je als bedrijf slim om kunt gaan met de kennis van jouw medewerkers.
Kennismanagement speelt daarbij een centrale rol: Welke kennis is er al? Hoe zorg je dat deze geborgd is - en niet alleen bij één medewerker? Welke kennis mis je nog? Hoe en wanneer geef je medewerkers tijd om hieraan te werken?

De meest cruciale vakkennis voor jullie bedrijf en team zit in het hoofd en in de handen van je beste vakkracht, maar die heeft het razend druk. Of erger nog: gaat met pensioen. Nieuwe teamleden krijgen een houtje-touwtje inwerkprogramma. En werkinstructies liggen overal en nergens. Is dit herkenbaar? Dan ben je niet de enige.

Lees alle praktische tips in het digitale magazine via https://adobe.ly/3CX0eis

Wil je een aantal gedrukte exemplaren van ons magazine ontvangen? Stuur ons dan een email via info@techniekcoalitielimburg.nl. Wij sturen ze graag naar je op!

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Werkbijeenkomst voor Praktijkopleiders & -begeleiders / docenten

Werkbijeenkomst voor Praktijkopleiders & -begeleiders / docenten

Loop jij als praktijkopleider of -begeleider / docent regelmatig tegen dezelfde muren op en heb je een onbevredigend onderbuikgevoel dat je je leerlingen niet de tijd en aandacht kunt geven die je zou willen? Meld je dan aan voor een van de twee praktijkopleidersdagen in januari en februari.

Lees meer

De tweede ronde van Limburg werkt met oZone is van start gegaan!

De tweede ronde van Limburg werkt met oZone is van start gegaan!

Vorige week is de tweede ronde van het traject Limburg werkt met oZone van start gegaan.

Lees meer

‘Ervaren medewerkers dragen structureel kennis over aan nieuwe collega’s’

‘Ervaren medewerkers dragen structureel kennis over aan nieuwe collega’s’

Thielco Staalindustrie BV uit Reuver was één van de deelnemers in het oZone-traject. ‘We wilden al langer iets met e-learning’, zegt Lichelle Smedts van de afdeling HR. ‘Onder andere voor nieuwe medewerkers hebben we een onboardingsmodule ontwikkeld. Zodat nieuwe collega’s zich al vóór hun eerste werkdag goed kunnen voorbereiden. We hebben immers onze eigen huisregels en ons eigen veiligheidsbeleid. Daarnaast werken we met specifieke machines die de mensen moeten leren bedienen. Ook dan is het goed als nieuwe medewerkers hierover alvast een beeld hebben gevormd. Maar hoe maak je een goede instructiefilm?’

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren