Ontdek je kansen in de techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! 

Volop kansen en uitdagingen Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent-) monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. 

Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in onze sector altijd verzekerd van werk!

Maatwerk

Overstappen naar een nieuwe sector is spannend. Een goede motivatie en een duidelijk plan zijn de belangrijkste succesfactoren. Als jij gemotiveerd bent, denken we graag met je mee hoe jouw wensen en werkervaring passen bij de mogelijkheden in onze branche. We kijken naar technische om- en bijscholing, maar ook welke vaardigheden die je kunt ontwikkelen om met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan in de installatietechniek. Het is altijd maatwerk en begint bij wat jij kunt en wilt!

Schuif digitaal aan
Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche en over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap.
Ook komt een werkgever vertellen over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Schrijf je nu in
Onderstaande online sessies geven algemene informatie over verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche.
• Dinsdag 3 oktober (12.00 - 13.15 uur)
• Dinsdag 10 oktober (19.30 - 20.45 uur)*
• Dinsdag 14 november (19.30 - 20.45 uur)
• Dinsdag 21 november (12.00 - 13.15 uur)*
• Dinsdag 28 november (12.00 - 13.15 uur)
• Dinsdag 12 december (19.30 - 20.45 uur)*
* Deze sessies geven ook informatie over het werken met warmtepompen.

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen per bijeenkomst. Aanmelden Geef je loopbaan een nieuwe impuls en schrijf je hier in.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Vacature: arbeidsmarktcoach Techniekcoalitie Limburg

Vacature: arbeidsmarktcoach Techniekcoalitie Limburg

In Limburg zijn we voor Techniekcoalitie Limburg op zoek naar één of twee arbeidsmarktcoaches die ons arbeidsmobiliteitsteam ondersteunt/ondersteunen voor in totaal 4 dagen per week.

Lees meer

Nieuwe online module lasrobot

Nieuwe online module lasrobot

Stel, je overweegt als bedrijf om te automatiseren door een lasrobot aan te schaffen. Maar, is het eigenlijk wel verantwoord en haalbaar? ‘Automatisering’ of ‘robotisering’ maakten voor veel vakmensen geen deel uit van hun opleiding. De nieuwe online module ‘aanschaf van een lasrobot’ geeft jou, als werkende, hele praktische handvaten die je helpen in dit belangrijke beslissingsproces.

Lees meer

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Nieuwe data voor de Wij Techniek zij-instroomsessie

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren