Praktijkopleidersdag 17 november - ben jij er bij?

Beste Praktijkopleider,
Jou moeten we hebben! Niet jouw baas…. Niet de HR-manager…. Jou!!!

En waarom is dat? Omdat jij een van de allerbelangrijkste schakels bent in het opleiden van toekomstige vakmensen. Of het nu een BBL-student is of een stagiair die een aantal weken stage komt lopen; jij begeleidt, stuurt bij en ondersteunt de student. Het zijn niet alleen de persoonlijke skills van de praktijkopleider en de bevlogenheid van docenten die het verschil maken. Je dient ook te weten wat jouw student moet kennen en kunnen en bij wie jij terecht kunt als jij of jouw student vragen heeft.

En daarom organiseren SBB, Gilde Opleidingen en Wij Techniek een praktische werksessie. Geen lange sprekers, niet alleen maar zitten en luisteren…

Houd donderdag 17 november a.s. vanaf 15.30 uur dus vrij! Je bent van harte welkom bij het CIVIL aan de Kerkeveldlaan 4 in Roermond.

Programma
15.30 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers
15.45 uur Welkom door Frank Theeuwen, CIVIL
15.50 uur De arbeidsmarkt en jouw belangrijke rol hierin
16.15 uur “De opleiding op 1 A4-tje” en aan de slag…..
17.15 uur Wat als…. En plenaire afsluiting
17.30 uur Borrel onder het genot van een hapje en een drankje

We zouden het ontzettend tof vinden als jij je aanmeldt voor deze sessie! Samen kunnen we het verschil maken. Aanmelden kan tot 10 november.

MELD JE AANNieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Ontdek je kansen in de techniek

Ontdek je kansen in de techniek

Zij-instroomsessies 2023

Lees meer

Vacature: arbeidsmarktcoach Techniekcoalitie Limburg

Vacature: arbeidsmarktcoach Techniekcoalitie Limburg

In Limburg zijn we voor Techniekcoalitie Limburg op zoek naar één of twee arbeidsmarktcoaches die ons arbeidsmobiliteitsteam ondersteunt/ondersteunen voor in totaal 4 dagen per week.

Lees meer

Nieuwe online module lasrobot

Nieuwe online module lasrobot

Stel, je overweegt als bedrijf om te automatiseren door een lasrobot aan te schaffen. Maar, is het eigenlijk wel verantwoord en haalbaar? ‘Automatisering’ of ‘robotisering’ maakten voor veel vakmensen geen deel uit van hun opleiding. De nieuwe online module ‘aanschaf van een lasrobot’ geeft jou, als werkende, hele praktische handvaten die je helpen in dit belangrijke beslissingsproces.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren