Praktische informatie voor Praktijkopleiders: infobulletin 1

Onlangs organiseerden wij twee praktijkopleidersbijeenkomsten. Ook na deze bijeenkomsten blijven bij de praktijkopleiders graag voorzien van aanvullende en praktische informatie. Deze informatie kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling of in je functie als praktijkopleider. 

SBB Ondersteuningshulpmiddelen
Als praktijkopleider organiseer je het leerproces van de student op de werkvloer en leid je de student op in de praktijk. Jij bent daarin de sleutel tot succes en SBB helpt jou om deze belangrijke taak goed te vervullen. Speciaal voor jou hebben we alles op een rijtje gezet aan hulpmiddelen om je te ondersteunen om het beste uit jezelf én uit je student te halen. Ga naar www.s-bb.nl / vul bij de zoek functie ‘praktijkopleiders’ in / kies ‘Alles voor praktijkopleiders.

En als je meer wil weten of heb je een vraag, bel dan direct met:

- Noord & Midden Limburg: Bart Houtermans 06-51292755 / b.houtermans@s-bb.nl

- Zuid Limburg: Theo Peters 06-22108009 / t.peters@s-bb.nl

Hybride Techniekopleider: nieuw opstart moment in Limburg
Velen leren het beste in de praktijk en van praktijkmensen. Als professional kun jij je kennis overbrengen op de talenten van morgen als Hybride Techniekopleider. Binnenkort start er een nieuw traject in Limburg. Wil je meer weten of wil je deelnemen aan de digitale informatie avond? Klik dan op het document in de bijlage. Of bel direct met:

- Ielse Lohuis 06-53289843 / lohuis@pkm.nl

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Nieuwe online module lasrobot

Nieuwe online module lasrobot

Stel, je overweegt als bedrijf om te automatiseren door een lasrobot aan te schaffen. Maar, is het eigenlijk wel verantwoord en haalbaar? ‘Automatisering’ of ‘robotisering’ maakten voor veel vakmensen geen deel uit van hun opleiding. De nieuwe online module ‘aanschaf van een lasrobot’ geeft jou, als werkende, hele praktische handvaten die je helpen in dit belangrijke beslissingsproces.

Lees meer

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Nieuwe data voor de Wij Techniek zij-instroomsessie

Lees meer

Terugblik en vooruitblik Techniekcoalitie Limburg

Terugblik en vooruitblik Techniekcoalitie Limburg

Samen pakken we de uitdagingen in Limburg aan

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren