Techniekcoalitie Limburg verlengd

Samen met werkgevers, medewerkers, partners en stakeholders zijn we succesvol gebleken! Om nog meer rendement uit onze samenwerking te halen gaan we als coalitie met steun van provincie Limburg door om ondernemingen en medewerkers in de techniek te helpen. We gaan ‘ons Limburgs arrangement’ zelfs verbreden naar de bouw.

Samen met jou pakken we het tekort aan vakmensen aan door te blijven ontwikkelen. Door slimmer te werken, nieuwe instromers aan te trekken én jonge nieuwkomers goed te begeleiden. In de komende tijd gaan we je nieuwe kansen laten zien. Zo gaan we bijvoorbeeld door met oZone in eenleren van elkaar kring, met adviestrajecten en de vacaturebank. Ook blijven we ondersteunen bij het matchen van zij-instromers en werkgevers samen met de arbeidsmarktpartijen. En we blijven het onderwijs uitdagen om oplossingen te bieden voor het bijspijkeren van werkenden.

Zo versterken we jou en jouw bedrijf én tegelijk de sector en Limburg!

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Nieuwe online module lasrobot

Nieuwe online module lasrobot

Stel, je overweegt als bedrijf om te automatiseren door een lasrobot aan te schaffen. Maar, is het eigenlijk wel verantwoord en haalbaar? ‘Automatisering’ of ‘robotisering’ maakten voor veel vakmensen geen deel uit van hun opleiding. De nieuwe online module ‘aanschaf van een lasrobot’ geeft jou, als werkende, hele praktische handvaten die je helpen in dit belangrijke beslissingsproces.

Lees meer

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Nieuwe data voor de Wij Techniek zij-instroomsessie

Lees meer

Terugblik en vooruitblik Techniekcoalitie Limburg

Terugblik en vooruitblik Techniekcoalitie Limburg

Samen pakken we de uitdagingen in Limburg aan

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren