Onze aanpak Limburgse bedrijven blijvend in beweging

De Techniekcoalitie Limburg steunt technische ondernemingen op een praktische manier. Gericht op wat vandaag en morgen nodig is. We werken toe naar een aanpak voor de toekomst. Ieder individu heeft een eigen ontwikkelbehoefte en elk bedrijf heeft weer een ander vraagstuk. Om die reden leveren we maatwerk. Zo kun je denken aan:

 • 40 uur ondersteuning bij een veranderplan
 • Kennis en ervaring van andere ondernemingen benutten
 • Opleiden of bijscholen van medewerkers via scholingsfondsen
 • Gratis leren op de werkplek via e-learning
 • Nieuwe vakmensen vanuit zij-instroom

Het aanbod wordt mogelijk gemaakt door partners zoals: Techniek Nederland, FME, Koninklijke Metaalunie, Wij Techniek, A+O, OOM, Provincie Limburg, FNV, CNV en LEO.

Ik kom graag in contact met TCL Ik wil aan de slag

Jij en jouw medewerkers centraal

In onze aanpak staan jij en jouw medewerkers centraal. Jij hebt de drive en de kennis van de markt. Onze adviseurs helpen met raad en daad, praktische tools en met goede voorbeelden uit de praktijk. We helpen om jouw kijk op de toekomst te vertalen naar een veranderaanpak. Daarna bieden we je team en medewerkers steun om vanuit het plan aan de slag te gaan met hun ontwikkeling.

“Het is ontzettend nuttig als een expert
van buiten met je mee wil denken.”

Oplossingen waar jij behoefte aan hebt Breng jouw bedrijf in beweging

Technische bedrijven in Limburg hebben het op dit moment razend druk. Orderportefeuilles zijn gevuld en goed opgeleid personeel is schaars. Veel ondernemers worden opgeslokt door de waan van de dag en spelen onvoldoende in op uitdagingen van morgen. Daarom is Techniekcoalitie Limburg (TCL) opgericht.

TCL steunt ondernemers op een praktische manier. Zodat ze blijvend investeren in de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van medewerkers. Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

 • Ik zoek werk in de techniek

  /150
  zij-instroomplekken
  beschikbaar 150+ openstaande vacatures

  Voucher aanvragen
 • Ik wil hybride techniek-
  opleider worden

  /15
  opleidingsplekken
  beschikbaar De de 3e ronde start najaar 2023

  Voucher aanvragen
 • Ik ben praktijk-
  opleider of wil dit worden

  /48
  opleidingsplekken
  beschikbaar

  Voucher aanvragen
Overtuigd? Maak gebruik van
één van onze oplossingen

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:

Blijf op de hoogte

Elk twee maanden versturen we een nieuwsbrief met daarin onze tips voor ondernemers, praktijkverhalen en relevante informatie over onze ondersteuning. Wilt u ook op de hoogte blijven van ons aanbod en advies? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren